Boek De Betrouwbare leider

Direct bestellen bij Marcel via deze link Wil jij grote aantallen tegelijk bestellen? Neem direct contact op voor korting en bel: (0183) 76 90 18

Signeersessie op zaterdag 23 maart 2024 van 14.00 tot 16.00 uur in Bruna Sleeuwijk

Van 16 tot en met 24 maart 2024 is het weer Boekenweek in Nederland en Vlaanderen. In dat kader nodigde Bruna Marcel Dassen uit Sleeuwijk uit om zijn boek De Betrouwbare leider te signeren. Tijdens de Boekenweek krijg je het Boekenweekgeschenk cadeau bij aankoop van De Betrouwbare leider.

Adres Bruna Sleeuwijk
Nieuwe Es 67
4254 AW Sleeuwijk

Kom jij ook? Leuk! Tot zaterdag 23 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de Bruna van Sleeuwijk!

John van ’t Schip en Brian Brobbey signeerden mijn boek De Betrouwbare leider als verrassing voor mijn zoon Nathan aan wie ik mijn boek heb opgedragen. Dankbaar en met veel respect dat zij dit mogelijk maakten. Een uniek cadeau voor Nathan dat een bijzondere plek zal krijgen in zijn leven. Iets om nooit meer te vergeten.

Wil jij ook een verrassing? Elk boek De Betrouwbare leider bevat een verrassing…

Frans Captijn, gepensioneerd directeur Veiligheidsregio:

‘Dit boek biedt werkelijk een benadering van leiderschap vanuit alle meest denkbare invalshoeken. ’

“Marcel geeft in dit boek niet alleen zijn talenten maar ook zijn jarenlange ervaringen, studies, wetenswaardigheden en tips vanuit het werken en coachen van leidinggevenden en organisaties weer. Leiding geven is niet een kunstje doen het is een authentieke verbinding met zowel de doelen van een organisatie, de leider/manager zelf en feitelijk als basis de menselijke maat van de mensen of deelnemers die de organisatie vormen. Die zijn immers veel meer dan ‘slechts’ medewerker/ster of staf. Een betrouwbare leider kan niet anders dan authentiek zijn om zijn of haar verantwoordelijke taak, het werken met mensen en zichzelf en de organisatie trouw blijven, uitvoeren. Marcel zijn boek biedt je een spiegel, een bevestiging en een uitnodiging om nog meer en vloeiend je talenten als leider te verder te ontplooien en daarmee het beste van jezelf te delen. Wat mij betreft een super knap stuk werk en een felicitatie van het publiceren meer dan waard.”

Jean-Philippe Meijer, Clustermanager

De mooiste manier van leiderschap! Prachtig boek!

Ik ben 20 jaar leidinggevende en heb vele leiderschaps cursussen gevolgd. Authenticiteit, verbinding, wederzijds respect en elkaar zien als volledige mensen, in plaats van slechts ‘werknemers’, was altijd mijn waarde. Dit vond ik echter nooit in de cursussen terug, maar wel in het boek van Marcel. Voor mij is zijn boek een leidraad voor echtheid, verbinding en groei. Een pad dat je samen loopt, met alle bijzonderheden dat een mensenleven nu eenmaal heeft, stevig verankerd in het uitgangspunt van waarden en zelkennis. Prachtig!

Leon Schaepkens, expert in werkgedrag:

Een uitgebreid boek over leiderschap.

“De schrijver neemt verschillende aspecten van leiderschap onder de loep. De oefeningen in het boek helpen je om zelf als leidinggevende te reflecteren. Het boek is zo opgebouwd dat je direct naar de hoofdstukken van jouw voorkeur kunt gaan. Dat maakt het boek praktisch toepasbaar.”

Ruben Jurna, Cognitieve Neurobiologische Psychologie

Diepgaand, volledig en praktisch toepasbaar voor leiders die in actie durven komen.

Het boek ‘de betrouwbare leider’ is een toegankelijk geschreven en tegelijk zeer uitgebreid handboek voor leiders: ‘leer sturen door te verbinden’. Achterin het boek zitten concrete en praktische oefeningen waar Marcel mij in een kort coachtraject doorheen heeft geleid. Mooi om te zien hoe concreet en inzichtgevend de uitkomsten zijn!

Marcel is een kei in snel tot de kern komen, geen poespas, wel concrete inzichten in welke waarden belangrijk zijn, het waarom erachter en vooral ook: wat ik er nu mee ga doen!

Uniek geschenk mede dankzij BN’ers

22-12-2023

Wat is het belangrijkste dat je wilt meegeven aan jouw kinderen? Dat ze er toe doen, onvoorwaardelijke liefde, een waardevol en gelukkig leven in goede gezondheid. Hoe wil je dat ze jou als vader of moeder herinneren? Mijn boek De Betrouwbare leider heb ik opgedragen aan mijn zoon Nathan. Dit staat in mijn boek en een aantal BN’ers plaatsen in één boek hun handtekening er onder. Een uniek geschenk voor mijn zoon!

Mijn boek De Betrouwbare leider komt uit mijn tenen: Zo wilt elke medewerker door zijn leidinggevende worden behandeld. Dat hij er toe doet en waardevol is voor zijn organisatie. Een leidinggevende die onvoorwaardelijk achter zijn medewerkers staat en altijd de rug recht houdt. Jouw gedrag bepaalt hoe jij met anderen bent verbonden. Hoe ze over jou denken en hoe zij jou zullen herinneren.

Vanaf de geboorte ontstaat er een gehechtheid tussen ouder en kind, een band voor het leven. Van mijn zoon heb ik geleerd welk gedrag onze band versterkt en verzwakt. 30 jaar professionele ervaring op het vlak van communicatie en gedrag heb ik gebundeld in dit boek en draag ik op aan mijn zoon. Als blijvende herinnering aan zijn vader. Nathan weet nog niet, dat personen die door hun talenten en vaardigheden opvallen in Nederland en daarbuiten, hun naam in het boek schrijven dat hij van mij krijgt. Wat zal hij verbaasd en blij zijn!

Wil jij weten wie dit zijn? Blijf in verbinding met mij door mij te volgen. Ik verheug mij heel erg op deze grote verrassing voor mijn zoon en wat ben ik dankbaar voor de bereidwilligheid van zoveel bijzondere mensen die deze verrassing compleet maken.

Fijne feestdagen en een waardevol, gelukkig en in goede gezondheid nieuw jaar wens ik jullie.

Marcel Dassen

Auteur De Betrouwbare leider

12-12-2023

Het boek De Betrouwbare leider is verschenen op 12 december 2023

Voor degenen die de De Betrouwbare Leider hebben aangeschaft:

Scan de QR-code en claim jouw bonus!